Algemeen

Wonen
CW De Bonvivant is een centraal wonen (cw) project. CW is een vorm van gemeenschappelijk wonen waarbij bewoners bewust kiezen om met elkaar te wonen. We hebben allemaal een zelfstandig appartement bestaande uit variƫrend 1 tot en met 5 kamers met open keuken, badkamer en toilet. Eigenlijk een gewone huurwoning zoals ieder andere. Het verschil zit hem in het gebouw om onze appartementen heen, en motivatie van de bewoners om zo met elkaar te wonen.

Gebouw
Drie aan elkaar verbonden torens vormen het gebouw, onder andere door een groot dakterras. Naast de appartementen zijn er diverse gemeenschappelijke ruimtes en een grote tuin. Alle ruimtes en wandelgangen zijn niet alleen extra leuk voor iedereen individueel, maar maken het ook makkelijk om bewust samen te wonen.

Bewust samen
Wij zijn een vereniging die zich samen inzetten voor onze gemeenschap. Binnen De Bonvivant zijn er diverse werkgroepen actief en je kunt meedoen aan gezamenlijke activiteiten. Centraal wonen wordt gedragen door de inzet van leden. Daarom vragen we van iedereen actieve betrokkenheid.