Nieuwe Bewoners

Bewoners gezocht!

Rondleiding

Iedere maand is er een rondleiding voor belangstellenden. Tijdens deze rondleiding krijg je een indruk van het project en kun je een woning bezichtigen. Verder krijg je informatie over het concept Centraal Wonen, de totstandkoming van De Bonvivant, de mogelijkheden om actief in het project mee te doen en de procedure om in aanmerking te komen voor een woning.

Aspirantlid worden

Als je na de rondleiding enthousiast bent over Centraal Wonen in De Bonvivant, kun je een afspraak maken voor een nader kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we of wonen in De Bonvivant echt iets voor je is.

Na dit gesprek kun je je opgeven als aspirant-lid van de vereniging. Je betaalt dan éénmalig € 10,=. Als aspirant-lid heb je toegang tot alle activiteiten van de vereniging.

Wij zoeken actief participerende aspirant bewoners. Die al in hun aspirant tijd (gemiddelde aspirant tijd loopt tussen 6 maanden en anderhalf jaar) zich inzetten voor de vereniging.

Momenteel zijn er geen woningen beschikbaar maar u kunt altijd contact opnemen en u eventueel op de wachtlijst laten plaatsen.

Neem contact op voor een rondleiding en meer te weten te komen over CW Capelle